O nama

Preparativna kozmetika Lavare nastala je prije deset godina kada je Sonja Beier Grgić, farmaceutkinja i aromaterapeutkinja zbog svoje sklonosti prema prirodnoj kozmetici počela izrađivati sapune za prijatelje. Uskoro se rodila ideja da ti proizvodi postanu dostupni i širem krugu ljubitelja prirodne kozmetike. Od samog početka Lavare kozmetika je obiteljski posao, a svaki proizvod se ručno izrađuje i zamata. Proizvodi su dostupni u dm prodavaonicama, specijaliziranim trgovinama i ljekarnama. Prirodno i domaće ‘Većina sirovina od kojih se izrađuju proizvodi su iz Hrvatske, a sastojci kojih nema u našem podneblju poput shee ili jojobe kupujemo od renomiranih hrvatskih uvoznika’, objasnila je Ivona Pavković, direktorica Lavare kozmetike i naglasila da s proizvodnjom Lavare preparata kreću tek kad im stigne narudžba.

Danas , Lavare kozmetika ima razvijenih oko 50 formula. Pilinge za tijelo, lice i usne , lip balmove , kreme za lice i tijelo, proizvode za sunčanje, deo kreme, prirodne balzame te konstantno radimo na razvoju proizvoda kako bi svatko našao ponešto za sebe te se nadamo da ćemo Vam kroz ovaj web shop biti još dostupniji. Ponosni smo i na liniju Hi!Life koja je razvijena na bazi 100% prirodnih sastojaka kao što su kokosovo ulje, bijela glina i aktivni ugljen.

Hi!Life možete kupiti na našem web shopu i uživati u maskama za lice i kosu. Naš zadnji projekt je i personalizirana kozmetika koju za Vas radimo po narudžbi. Pošaljite nam upit na